Локо падна с 1:5 от Литекс като гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:04 / 19.05.2007
3541
Пловдивските железничари паднаха с 1:5 като гости в Ловеч днесв мач без значение за позицията на Локомотив Пд в класирането на А група.

Първия гол в двубоя падна още в 3-та минута, когато Златинов центрира отдясно по нападението на домакините. Оставеният непокрит в наказателното поле Манолев вкара с глава от 10 метра и откри резултата.

Само 5 минути по-късно вече беше почти ясно как ще се развие двубоя. Венков центрира отляво, Бето с глава подаде топката към Бибишков, който от 5 метра бе точен и вкара за 2:0.

В 19 минута Бето с пас от дълбочина подаде на Бибишков. Пловдивчани опитаха да направят изкуствена засада, но не се получи. Нападателят на Литекс излезе сам срещу вратаря и с точен удар от 10 метра направи резултата класически - 3:0.

Пловдивчани върнаха до някъде интригата в играта в 33-та минута. Явор Въндев със силен шут от дъгата на наказателното поле спря топката в долния ляв ъгъл на вратата на домакините. За съжаление това остана и единственото точно попадение на "черно-белите".

В 40-та минута Петър Златинов влезе с дрибъл в наказателното поле на гостите. Финтира двама от Локо Пд и с удар с десния крак от 15 метра увеличи резултата до 4:1.

Така пловдивчани се прибраха в съблекалните при почти отчайващ резултат. Второто полувреме не успяха да се съвземат и да покажат по-добра игра.

Така се стигна и до завършващия гол от страна на домакините.

В 60-та минута Бето се пребори за топката пред наказателното поле. Той преодоля Стоян Колев и отблизо реализира за 5:1.

Титулярен състав на Локо за днешния мач: Колев, Бачков, Милиев, Сечков, Йошев, Димитров, Златински, Даксон, Дани Кики, Балдовалиев, Въндев



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).