Погребаха Александър Тасев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:00 / 17.05.2007
5594
Собственикът на Локомотив Пловдив - Александър Тасев, който бе убит в понеделник, бе погребан днес. В траурното шествие и поклонението в църквата "Света Неделя" в София присъстваха редица известни личности от светския, бизнес и спортен живот в България.

За последно сбогм с Тасев бе дошъл и целият отбор на Локомотив Пловдив, начело с легендата на клуба Христо Бонев и треньорския щаб, както и много фенове на "смърфовете".

Сред дошлите да изпратят Тасев в последния му земен път бяха Валентин Михов, Любо Ганев, шефът на митница "Кулата" - Николай Шушков.

Венци бяха изпратени от БФС, ФК Велбъжд Кюстендил, Югозападния университет "Неофит Рилски".

"Той помагаше на много хора, а същевременно успя да възроди и Локомотив Пловдив", каза Емил Наков. Легендата Христо Бонев пък сподели: "Предстоеше му сърдечна операция и трябваше на 20 май да замине за Париж. Помагал е на много хора, но сега те се изпокриха и ги нямаше в църквата. Никой не говори, че той дари 450 000 евро апаратура на една болница за сърдечно-съдови операции и с негови средства беше построен Дома за сираци в село Ветрен". Информацията е на Sport1.bg.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).