Локо инкасира очаквана тежка загуба от Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:39 / 16.05.2007
3936
Българският футбол стана свидетел на поредната безсмислена среща играна в родната ни "А" група. След убийството на клубния им президент футболистите на Локомотив бяха принудени против желанието им да изиграят двубоя си с Левски. Момчетата на Иван Маринов излязоха на "Герена" колкото да разходят черните си фланелки в знак на траур и почит към убития си благодетел, инкасирайки загуба с 6:1. "Смърфовете" се противопоставиха донякъде на своите домакини само първото полувреме, което завърши 2:1. След почивката "черните" напълно спряха да играят позволявайки на "сините" да избиват комплексите си отбелязвайки нови 4 гола на отбор, който не им оказва и минимална съпротива. След почивката "блесна" бившият смърф Джейоба, който записа два гола и асистенция.

Домакините откриха резултата в 8-та минута, когато Емил Ангелов засече с глава центриране на Борислав Димитров.

Само десет минути по-късно след нахлуване в наказателното поле на Телкийски Радев не успя да изчисти и си отбеляза автогол.

След първоначалното стъписване "черните" в тази среща все пак решиха да поиграят футбол и логично след няколко хубави атаки стигнаха до гол. Въндев притесни Митрев при една лошо върната от Сърмов топка, вратаря стреля в тялото на нападателя на Локо, който овладя рикоширалата топка и успя да намали резултата.

През второто полувреме "смърфовете" не демонстрираха дори и минимално желание за игра и дори когато овладяваха топката я задържаха до тъчлинията, където демонстративно я изритваха в страни.

Домакините обаче явно не усетиха или се направиха, че не усещат настроението на своя опонент и решиха да си оправят головата разлика за сметка на потъналия в скръб пловдивски отбор.

Джаейоба наказа бившите си съотборници отбелязвайки два гола в 51-та и 67-та минути. Емил Ангелов и Борислав Стойчев оформиха крайното 6:1 с попадения в 78-та и 89-та минути.

 



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).