Иван Маринов: Пълно безумие е мачът на "Герена" да се играе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:45 / 16.05.2007
2039
Старши треньорът и главен мениджър на Локомотив (Пд) Иван Маринов вчера даде пресконференция преди мача с Левски. Малко преди това той и хора от управата на клуба бяха в София на разпит в МВР.

- Г-н Маринов, основният въпрос след убийството на президента Александър Тасев е накъде ще поеме сега Локомотив (Пд)?
- Локомотив (Пд) за съжаление изпраща втори действащ президент. Всички знаем, че футболният клуб, каквото и да се случи, ще продължи да съществува. Жалко е, че си отиде от този свят толкова футболен и почтен човек. Въобще ми се струва, че България още не е влязла в ЕС. Никой не може да бъде сигурен за живота си. Най-много съжалявам, че не можахме да зарадваме Александър Тасев докрай. Въпреки че съм голям оптимист и вярвах, че само за една година можем да постигнем толкова много. Г-н Тасев до голяма степен промени мисленото ни как да работим и бързо да успяваме. Имаше клубове у нас, които представяха преди време три или четиригодишни проекти за своето развитие. Сякаш с магическа пръчка Локо (Пд) прогресира толкова много след идването на г-н Тасев.


- Какво ще кажете на футболистите в съблекалнята преди първа тренировка? Утре все пак имате мач.
- Не знам какво ще им кажа. Просто знам как се чувстват и каквото и да говоря... Пълно безумие е да се играе мач с Левски. Трябвало да спасим първенството?! Е, ще го направим. Но знаете ли какво ще ни коства? Не си правим илюзии какво ни очаква на "Герена".


- Има ли някаква яснота за бъдещето на Локомотив (Пд)?
- Говорено е с основните ни спонсори и те са обещали, че няма да ни забравят. Аз обаче нищо не мога да обещая. Знам само, че ще продължа да работя както през последните шест години.


- Доколкото знаем, сте били разпитван от полицията в София.

- Да. Това са задължителни неща и трябваше да дам показания.

Интервюто е на Топспорт.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).