Грандовете вече се облизват за Христо Златински

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:13 / 16.05.2007
2488
След като преди година и половина Локомотив Пловдив бе принуден да разпродаде шампионския си отбор, за да върже бюджета си, днес ситуацията може да се повтори, твърди "Тема спорт". След убийството на Георги Илиев голяма част от звездите на смърфовете заминаха за нови клубове. Звездата Мартин Камбуров премина в ОАЕ, ЦСКА прибра цяло каре - Тунчев, Котев, Георги Илиев и Даниел Георгиев, а по-късно от тима си тръгнаха Бобан Янчевски, Иван Кризманич, Роберт Петров и Владимир Джордани. Така на практика смърфовете бяха принудени да сглобяват отбор от собствени юноши и такива на изхвърления от А група Пирин Благоевград. Днес голяма част от младоците са апетитни хапки на трансферния пазар.

Безспорно най-конвертируемият футболист на Локомотив е Христо Златински. 22-годишният полузащитник направи уникално силна пролет, гарнирана с доста голове. Майстор на преките свободни удари, левичарят направи впечатление още в Благоевград, а с преминаването му на "Лаута" се оформи като прекрасен плеймейкър. През зимата интерес към него прояви ЦСКА, а според последни информации армейците все още се борят за правата на родения в Гоце Делчев халф. Според слуховете за Златински се облизва и гръцкият гранд Панатинайкос, а цената на Ицо е около половин милион евро.

Интересен за големите акули е и Явор Въндев. Сливналията също прави сериозно впечатление с бързина, хъс и физика. Направи страхотни мачове срещу Левски и ЦСКА и неслучайно влезе в полезрението на двата гранда. Нападателят, който след две седмици ще отпразнува 24-ия си рожден ден, бе спряган и за чуждестранни клубове.

Напоследък добри мачове правят Йордан Милиев, Румен Горанов и Радослав Анев, а от по-младите момчета в тима нашумяха преминалият проби в Челси Димитър Илиев, Дани Кики, който до последно бе пред заминаване във Фиорентина, както и македонският талант Зоран Златковски, към когото интерес проявяваше немският Байер Леверкузен. Както е известно, Локомотив вече осигури пари от продажбата на вратаря Стоян Колев. Националният страж ще заиграе за италианския Тревизо от лятото.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).