Без лагер за Локо преди мача с Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:15 / 15.05.2007
917
Локомотив Пловдив няма да е на режим преди 28-ия кръг на А групата ни срещу Левски на Герена утре. Двубоят е от 18:00 ч. и въпреки желанията за отлагане - мач ще има. Иван Маринов и възпитаниците му ще играят за паметта на убития вчера бос Александър Тасев. В този смисъл, изцяло в черно и с минута мълчание, "железничарите" ще излязат в пълен състав на Герена. Наказание ще изтърпи единствено Йордан Милиев, който няма да има възможността да си вади 9-то официално предупреждение, което да го накаже за един мач, тъй като след червения си картон срещу Черно море тази събота, младият защитник ще изпусне два от трите оставащи мача. Красимир Димитров, който пък срещу "моряците" също получи жълт картон няма да пропуска срещата. Това предупреждение за капитана всъщност е шесто, а капитанът изтърпя наказанието си още срещу Славия тази пролет.

Днес следобед пловдивчани ще проведат занимание на Лаута, след което всички ще се разотиват по къщите си и ще поемат към София утре следобед.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).