ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Изключително успешен старт на Градска Футболна Лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 26.04.2011Коментари (8)6838
Снощи бе даден старт на първия сезон в новосъздадената Градска Футболна Лига. На ново изграденото игрище на спортен център "Арена" се изиграха първите два мача от надпреварата. За да уважи събитието бе дошъл заместник кмета по-младежта и спорта Георги Титюков. Точно в 20 часа, той даде начало на първата среща в ГФЛ, след като изпълни началния удар в мача между отборите на "Тираджиите" и AFC"Karshiaka". За радост на двата отбора двубоя се наблюдаваше от около 60 човека, което изненада приятно организаторите.

В голов трилър се превърна първата среща. Двата отбора си разделиха по едно полувреме. Първо домакините, отбора "Тираджиите", започнаха срещата с летящ старт, повеждайки само за 14 мин с 3:0. Точни за отбора бяха Боян Христев (5 и 7 мин) и Ангел Иванов (14мин). Притиснати до стената, футболистите на AFC"Karshiaka" започнаха да играят по-добре и успяха да върнат две попадения. В 17мин се разписа Димитър Попов, а три минути по късно - Иван Филипов.

Домакините възстановиха преднината от два гола, чрез ново попадение на Ангел Иванов в 21мин. Само две минути по-късно обаче, Георги Георгиев направи резултата 4:3, като при този резултат завърши първата част.

Второто полувреме бе под диктовката на гостите от AFC"Karshiaka". Те успяха да сътворят пълен обрат и да прекършат съпротивата на своя съперник, отбелязвайки през тази част 4 безответни гола. Първо Чавдар Симеонов в 30 мин. успя да изравни за 4:4. Последва нелеп автогол на Стефан Христов от отбора на "Тираджиите", с който гостите поведоха в резултата в 35 мин. Минута по късно втория си гол днес вкара Димитър Попов (AFC"Karshiaka") за 4:6. Точка в спора сложи Стоян Чергаров в 44мин, оформяйки крайното 4:7 в полза на AFC"Karshiaka". Така отбора на гостите започна с победа участието си в група "А" на ГФЛ-Пловдив.

Във втората среща за деня един срещу друг се изправиха отборите на ФК"Дискотеките за нас умират" и "100+". Воденият от Боби Димитров отбор на "100+" не остави никакви шансове в тази среща, побеждавайки с категоричното 2:14. Голеадата започна още с първия съдийски сигнал, като именно капитана на отбора на гостите Боби Димитров заби първото попадение в срещата още във втората минута. Освен това попадение, голмайстора се разписа още три пъти - в 9, 15 и 36 мин. В герой на мача за отбора на "100+" се превърна Тодор Ишев, който заби цели шест попадения, съответно в 8, 11, 22, 25, 41 и49мин. С два гола за победителите се отчете Иван Милев в 6 и 34мин, като второто му попадение ще се помни дълго от двайсетината зрители на срещата. След перфектен пас зад гърба на защита, оставения непокрит в наказателното поле Иван Милев пое топката с гърди, с гръб към врата. Последва изключително красива задна ножица, която препарира вратаря на ФК"Дискотеките за нас умират" Георги Дончев, за когото остана само да извади топката от мрежата си. Последното попадение за "100+" е на сметката на Димитър Вълчанов, реализирано в 37мин. Почетните попадения за ФК"Дискотеките за нас умират" реализираха Кирил Тонев в 35мин и Мирослав Генов в последната 50минута.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Поздравления за прекрасната идея да се организира подобен турнир в Пловдив! Браво на организаторите!
0
 
 
лайвче нещо няма ли да има :) на ключовите мачове :) докато цъкат 2 отбора, другите от групата може да си ги гледат онлайн :)
+1
 
 
ПРЕКРАСНО СЪБИТИЕ...ДОСТОЙНО ЗА ГОЛЯМ ГРАД КАТО ПЛОВДИВ....СОФИЯ И ВАРНА СКОРО ЩЕ НИ ДИШАТ ПРАХТА В МНОГО ОТНОШЕНИЯ.....А ЗА ГЕОРГИ ТИТИЮКОВ САМО ХУБАВИ НЕЩА МОГАТ ДА СЕ КАЖАТ....ТАКЪВ КАТО НЕГО ТРЯБВА ДА Е СЛЕДВАЩЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ....САМО ЦСКА
+9
 
 
Това май е единствения зам. кмет който става за нещо и който стриктно работа за развитието на ресорните му задължения.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез: Нямаше как да използваме всички играчи, искаме да се борим на два фронта
Ощетиха ли съдиите Ботев в мача с ЦСКА 1948?
Ботев пак не успя да бие ЦСКА 1948, отмениха късен гол на "канарчетата"
Без капка риск: Ботев без Попето и Конте срещу ЦСКА 1948
Тенисистка на Локомотив 1924 (Пловдив) спечели турнир в Асеновград
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: