Зума: Батков и Гриша могат да завиждат на Коко Динев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
12:34 / 01.12.2010
2814
Тодор Батков и Гриша Ганчев могат само да завиждат на Коко Динев за любовта, на която се радва сред феновете, смело декларира Христо Бонев и обяви шефа на "Локомотив" (Пд) за най-обичания клубен собственик у нас.

"Нито един президент на клуб не може и да мечтае за такава любов - твърди легендарният футболист на "Локо"и почетен шеф на отбора. - Вярната ни и многохилядна публика оценява това, което той прави!"

Въодушевен от победата над "Черноморец" (2:0) и от идеята да нарекат стадиона на негово име, Бонев каза силни думи не само за собственика на клуба Константин Динев: "Левски" и ЦСКА идват догодина и ги чака същото, което застигна "Черноморец". На ЦСКА имаме да връщаме за загубата си в столицата, където съдиите организирано свиреха срещу нас, иначе нямаше как да паднем. С играта си напоследък показваме, че сме най-стойностният отбор и играем най-съвременния и модерен футбол у нас!"

В "Локо" работят по зимната селекция и се чакат още класни попълнения в атака, разкри треньорът Неделчо Матушев.

"Надявам се, че няма да се разделим с нито един наш основен футболист - добави наставникът. - Доколкото съм запознат, конкретна оферта има само за Базил дьо Карвальо, и то от клуб от Катар."

Източник: в. "Труд"



Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).