Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:09 / 25.04.2024
5908
Легендата на Локомотив Пловдив и на българския футбол Христо Бонев се върна назад във времето, за да разкаже за големите възможности да заиграе в чужбина. Повод за интервюто с Футболист №1 на Пловдив за ХХ век е поредицата "100 години футбол в България“.

"Още през 1965 година бях  в Германия с Локомотив Пловдив на подготвителен лагер. Дойде един българин-лекар и ми каза: Виж какво, оставаш тук и аз ще те направя милионер! Отидох да говоря с хората, които тогава се движеха винаги до нас и имаха пагони. Заповядаха ми да не мърдам от хотела. Беше ги страх да не ме откраднат", спомни си Зума в предаването "Домът на футбола“ по Диема спорт.

След това той разказа как бившият собственик на Ювентус Аниели е давал 3 млн. долара, за да го привлече в Старата госпожа.

Христо Бонев си спомни как е вкарал гол от 40 метра на обявения за вратар №1 в света и легенда на Аржентина - Убалдо Фильол. Тогава е дошла и последната примамлива оферта от световен гранд за него.

Гледайте в прикаченото видео целия разказ на Бонев за неосъществените му трансфери!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).