Левски следи най-резултатния футболист на Локо, който си тръгва през лятото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:05 / 27.03.2024
3480
Спортно-техническият щаб на Левски следи изкъсо изявите на халфа на Локомотив Пловдив Евандро, който през лятото става свободен агент. 28-годишиният бразилец държи високо ниво през кампанията.

Той е бил на терена в 24 шампионатни мача на черно-белите, като неизменно е започвал в стартовата единайсеторка. Пропусна един-единствен двубой, но причината е, че трябваше да изтърпи наказание заради червения картон, получен срещу Черно море (2:2) на "Тича“.

Наред с това Евандро има и 6 гола, което го прави най-резултатният футболист на Локомотив в момента. Когато той се е разписвал, пловдивчани не са губили двубой, уточнява "Тема спорт". Бе точен два пъти срещу моряците, а освен това опъна мрежите на Славия (2:1), Арда (2:1), Етър (1:0) и Крумовград (4:0).

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че преди време бившият вече изпълнителен директор на Локомотив Павел Колев заяви, че ръководството на клуба няма да предложи нов договор на Евандро, защото сегашната му заплата е висока и не е възможно тя да бъде завишена още повече.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).