Марица опита, но не успя! "Жълто-сините" остават в опасната зона

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
21:05 / 16.03.2024
2446
Марица (Пловдив) допусна болезнена загуба с 0:2 от Спартак (Варна) в среща от 25-ия кръг на Втора лига, предава репортер на Plovdiv24.bg.

"Жълто-сините" дадоха всичко от себе си, за да се противопоставят на един от лидерите в шампионата, но класата на гостите оказа решаващо влияние.

"Соколите" вкараха по един гол в двете полувремена чрез Ахмед Ахмедов и Георги Бабалиев.

През първата част маричани на два пъти имаха сериозни претенции за дузпа, като особено втората ситуация изглеждаше много съмнителна, но до наказателен удар не се стигна.

Като цяло гостите от Варна имаха контрол над срещата и диктуваха случващото се. Пловдивчани опитваха да превземат вратата на "сините" с доста центрирания, но отбраната на варненци се справи.

След изиграването на днешните мачове Марица остава в зоната на изпадащите, като е на три точки от спасителния бряг.

В следващите кръгове "жълто-сините" имат много тежка програма, но при пълна мобилизация е възможно да напуснат опасната зона, за да зарадват пловдивската футболна общественост.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).