Областният управител инспектира "Лаута"! Показаха му новите трибуни и как върви строежът

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:29 / 26.02.2024
2774
Областният управител на Пловдив д-р инж. Илия Зюмбилев и областна междуведомствена комисия извършиха проверка на стадион "Локомотив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В състава на Областната комисия взеха участие експерти от Областна администрация – Пловдив, представители на Териториална дирекция "Национална сигурност" – Пловдив, Община Пловдив, Областна дирекция на МВР – Пловдив и Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" – Пловдив.

Беше извършена проверка на всички прилежащи части на стадиона на "черно-белите", включително на съблекалните, трибуните и терена.

Отговорникът за строителството от страна на Община "Пловдив" - Костадин Язов, посочи на присъстващите как върви реконструкцията на стадион "Локомотив" и какво се случва със строящите се в момента трибуни.

Ежегодната проверка, цели да проследи за спазването на изискванията за обезпечаване на сигурността и безопасността при провеждане на международни спортни мероприятия на стадиони, съгласно Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия (ЗООРПСМ).

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).