Изненада! Ботев се раздели с двама от големите си таланти

Автор: Тодор Благов
Коментари (2)
13:40 / 11.02.2024
9647
Неочаквана раздяла се случи в дублиращия отбор на Ботев (Пловдив) само седмица преди подновяването на шампионата, научи Plovdiv24.bg.

Двама от големите "жълто-черни" таланти - Никола Гелин и Даниел Гичев, са били освободени от клуба.

Решението за това е изненадало всички в клуба, тъй като родените през 2004 година футболисти, които са и с професионални договори, нямат дисциплинарни провинения и играха във всички мачове на дублиращия тим.

Освобождаването на двамата, които са минали през всички формации на "жълто-черната" школа, е изцяло на треньора Илиян Гаров.

Двамата футболисти играха в повечето от мачовете на тима през първия полусезон, като са сред основните играчи в отбора.

Любопитното е, че двамата играчи са част от "жълто-черния" дубъл от самото му основаване преди три години и имат множество мачове и във Втора лига.

Решението на Илиян Гаров идва само седмица преди началото на сезона, което поставя в неприятна позиция двамата футболисти.

По-рано през сезона треньорският тандем Илиян Гаров - Даниел Коен имаше проблеми с феновете на тима, когато на дербито с Локомотив (Пловдив), загубено с 1:2, си навлече гнева на "жълто-черните" привърженици.

От ПФК Ботев все още не са официализирали раздялата с Никола Гелин и Даниел Гичев, както и мотивите на Гаров за действието към двама от големите таланти на клуба.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).