Локо излъга ЦСКА 1948 в снега, Никола Илиев дразни фенове по трибуните

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
15:29 / 20.01.2024
9521
Локомотив Пловдив завърши с победа и втората си контрола за 2024 година. Черно-белите надиграха ЦСКА 1948 с 2:1 в спаринг, който се игра при непрестанен снеговалеж на централния терен на "Лаута".

Мартин Паскалев (12) и Евандро (24) бяха точни за домакините, а съотборникът им Ефе Али получи директен червен картон в 65-ата минута. Никола Илиев (82) се разписа за ЦСКА 1948.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в първата си проверка за новата година Локомотив победи дублиращия си отбор с 2:1.

Малко след началото на мача Димитър Илиев изведе Бабакар Дион, който се справи с трима защитници на гостите в наказателното поле, но отправи твърде слаб удар към вратата.

В 12-ата минута Евандро центрира от корнер и Мартин Паскалев засече с глава за 1:0.

В 24-ата минута черно-белите удвоиха преднината си. Димитър Илиев се пребори за една топка в централната част на терена, напредна и подаде надясно към Евандро. Той технично се озова на стрелкова позиция и с премерен удар с левия крак прати топката в мрежата за 2:0.

След почивката натрупалата се снежна покривка на терена допълнително затрудни двата отбора и логично футбол почти не се игра, а чистите голови положения почти липсваха.

В 65-ата минута централният защитник на Локомотив Ефе Али влезе изключително грубо в краката на Донев и получи директен червен картон. Футболистът на ЦСКА 1948 бе сменен принудително, а треньорът на домакините Александър Томаш не пожела да пуска футболист на мястото на Али и така черно-белите доиграха мача в намален състав.

В 82-ата минута гостите намалиха резултата. Никола Илиев бе изведен отдясно, навлезе в наказателното поле и с мощен диагонален шут простреля не мръдналия вратар на домакините Кристиан Томов за 2:1. След попадението голмайсторът се хвана за ухото и отправи жест към привърженици на Локомотив на Трибуна Бесика, с което си навлече гнева на запалянковците, а главният съдия реши да не му показва жълт картон.

Минута преди края ЦСКА 1948 пропусна златен шанс да стигне до равенството. Антонио Вутов центрира от корнер, а след удар на Даскалов топката удари напречната греда, като последва още един щастлив рикошет за домакините, преди вратарят Томов да улови. 

Локомотив игра в състав:

Динко Хоркаш, Кристиян Пешов, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Ангел Лясков, Христо Иванов, Мартин Райнов, Бабакар Дион, Евандро, Петър Андреев, Димитър Илиев.

Резерви:

Кристиан Томов, Ефе Али, Милош Петрович, Георги Каракашев, Ивайло Иванов, Оливер Камдем, Роман Иваноф, Владимир Медвед, Божидар Костадинов, Тони Лесов, Васил Църцев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).