Адам Сотков: Предавам Локо в ръцете на Крушарски! Той пред Plovdiv24.bg: Да не бързаме още!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (18)
12:23 / 15.12.2023
10159
Христо Крушарски отново е мажоритарен собственик на ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД с близо 95 процента от клубните акции, научи Plovdiv24.bg. Досегашният втори основен акционер - Адам Сотков, е прехвърлил своя дял от ценните книжа обратно на Христо Крушарски.

"Нека да не бързаме. Засега няма да коментирам, защото все още няма нищо официално", заяви пред Plovdiv24.bg самият Крушарски.

В същото време Адам Сотков направи изявление по темата.

"Уважаеми локомотивци, след като се убедих във Финансовата стабилност, добрата воля и нестихващата енергия на Христо Крушарски управления на Локомотив Пловдив, предавам клуба в негови ръце. Но аз не се отделям ни най-малко от любимия отбор. Чрез сдружението “Дом за Локо" ще помагам за постигането на нашата заветна цел, а именно да си имаме нов стадион. Отделно ще ми остане време за уреждане на някои маркетингови проблеми, които останаха на заден план. Например проблема с фланелките, както и друга помощ в маркетинга на клуба“, заяви пред Sportal.bg Адам Сотков.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).