Голям проблем в Левски преди дербито с Локомотив Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:00 / 30.11.2023
2785
Сериозни проблеми има за разрешаване треньорът на Левски Николай Костов за предстоящото дерби срещу Локомотив Пловдив. Двубоят е в събота (2 декември) от 17,30 часа на "Герена".

"Сините" обаче най-вероятно ще бъдат без най-стабилния си защитник Хосе Кордоба. Панамецът е почувствал болки и вчера бе освободен от тренировката на отбора. Днес той ще мине прегледи при специалисти, за да се види какво е точното му състояние, информира “Мач Телеграф". Със сигурност това ще бъде голяма загуба за "сините", тъй като Кордоба е най-постоянната величина в тяхната защита. Освен това се смята, че той може да донесе и сериозни финансови постъпления на "Герена", ако бъде продаден, както се твърди отвсякъде.

Пловдивчанинът Кристиан Димитров от вчера тренира наравно с останалите и ще може да го замени в събота в битката с Локомотив. Този двубой ще бъде и по-емоционален за него, защото Димитров е кадър именно на "черно-белите". Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че на "Лаута" бранителят изкара 8 години като юноша, след което премина във вечния съперник Ботев и там изигра първите си двубои в професионалния футбол.

Иначе под въпрос продължава да бъде и Роналдо. Крилото пропусна дербито с Локомотив (Сф), а сега продължава да тренира отделно от останалите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).