Собственикът на Марица разказа пред Plovdiv24.bg за преговори с италиански бизнесмен

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:53 / 08.11.2023
3844
Собственикът на ПФК Марица Христо Христов разкри пред Plovdiv24.bg първи впечатления от срещата си с италианския бизнесмен Пиетро Белардели. В България той е познат за футболната общественост най-вече от престоя му в Берое и Спартак (Варна). Белардели изгледа на живо двубоя на кършиякалии срещу Литекс, който бе спечелен с 1:0.

"Първо, искам да кажа, че за мен е огромно удоволствие и уважение от факта, че този човек ме потърси и иска да помага. Някой все пак е проявил интерес към нашия клуб, за което му благодаря. Никога не съм криел, че на мен ми е трудно да издържам Марица, защото никой не ми помага. Надявам се най-накрая нашият клуб да има сигурност и бъдеще", заяви пред Plovdiv24.bg Христо Христов.

"Срещнахме се и проведохме един приятелски разговор с Пиетро Белардели. Доволен съм от начина му за разбиране на футбола. За съжаление, нищо повече не мога да ви кажа, защото ни предстои нова среща тези дни. Предполагам, че в събота ще мога да съм по-конкретен дали нещо ще се случва или не", допълни още пред нашата медия собственикът на футболен клуб Марица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).