Треньорът на Марица обяви коя е голямата слабост на отбора и заяви: Зимата ни трябват 3-4 нови футболисти

Автор: Тодор Благов
Коментари (0)
10:10 / 08.11.2023
1289
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Кирил Андонов сподели мнението си след успеха с 1:0 над Литекс (Ловеч). Мачът бе официален дебют за наставника начело на “маричани".

"С оглед развитието на мача мисля, че много правилно го изиграхме тактически. Раздадоха се момчетата, нямам забележки към никой."

"Пак се прояви нашата слабост, в толкова ситуации можехме да затворим мача - още в началото на второто полувреме имахме 2-3 положения, но това си го носим от началото на сезона и ще работим върху това."

"Качество в атака имаме, но малко точки имаме и това ляга на плещите на момчетата, притесняват се и това е нормално."

"Поне едно положение трябваше да вкараме да стане 2:0 и мачът да приключи. Липсата на точки оказва голямо влияние, но и при Николай Димитров отборът играеше много добре, показахме добра игра."

"Зимната пауза трябва да вземем поне 3-4 футболисти. Всички мачове са тежки, няма лек мач в групата, виждате точковия актив - взимаш две победи и отиваш на пето място. Мисля, че ще се представим добре срещу Лудогорец в Разград."


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).