Монтана без трима футболисти срещу Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:14 / 20.10.2023
965
Нападателят Ливан Обисса отпадна от групата на Монтана за гостуването на Марица (Пловдив). Старши треньорът Николай Митов няма да може да разчита още на полузащитника Франк Ландри, който е наказан и на централния защитник Никола Борисов, който се възстановява от контузия.

Добрата новина за наставника на монтанци е завръщането на Борислав Дамянов. 25-годишното крило не е играл от средата на август, но травмата му вече отшумя и той попадна сред 18-те за мача. 

Пред дебют за отбора е и най-новото попълнение Ришард Стивън Сила, който дойде на стадион "Огоста“ от румънския Битушани и през седмицата бе картотекиран в БФС. 

Монтанци тренираха днес преди обяд на клубната си база и в ранния след обяд заминаха за Пловдив. Двубоят с Марица в събота е от 16:00 часа. 

Групата на Монтана за мача с Марица (Пловдив): 

вратари: Васил Симеонов, Алексей Андреев; 

защитници: Димитър Буров, Богдан Костов, Костадин Илиев, Денис Динев; 

полузащитници и нападатели: Стефан Каменов, Антон Тунгаров, Симеон Чатов, Александър Тодоров, Емил Янчев, Петър Атанасов, Борислав Дамянов, Владислав Цеков, Филип Ежике, Кевин Балонго Беманга, Ришард Стивън Сила, Ивайло Тодоров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).