Джо Коул пред "Фокус: Бих дошъл отново в България, ако Стилиян ме покани пак

Автор: Александър Антонов
Коментари (0)
17:30 / 07.09.2023
1287
Джо Коул, бивш английски национал и футболист на Челси, който участва в организирания от Стилиян Петров "Мач на надеждата", в интервю за "Фокус".

Друг път участвали ли сте в благотворителни срещи?

Да. Обичам да играя футбол. Страхотно е да видиш стари приятели, да играеш пред публика. Невероятно е.

Какво беше по-различното този път?

Това беше страхотен семеен повод и за българите, които дойдоха и показаха подкрепата си за Стилиян. Имаше невероятна семейна атмосфера на стадиона между хората и всички, които взеха участие в срещата. Бих се включил отново, ако Стилиян ме покани друг път пак. За мен ще бъде удоволствие.

Какво ще е според вас влиянието на това благотворително събитие върху настоящото поколение на България?

Смятам, че показва съчувствие. Вижда се дори, че и силни мъже като футболистите, може да са уязвими и че е важно на тях бъде оказвана подкрепа. Футболът е общото, което може да събере всичко това заедно. Заради това той е толкова красив спорт.

Как успя Стилиян Петров да ви убеди да се включите в тази благотворителна среща?

Той каза, че иска от мен да дойда и да играя, а това за мен не е проблем. Посто трябваше да ме попита. Футболът е едно семейство.

Има ли по-добър начин обществото да бъде информирано за онкологичните заболявания от благотворителна среща с участието на футболни легенди?

Има много начини и много неща, които могат да се правят. Има много възможности да се помогне на хората, които страдат, но най-важното е всички да са обединени и да си помагат.

Александър АНТОНОВ


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).