Крушарски отново ще управлява Локомотив, сам съобщи големи промени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
15:00 / 01.08.2023
8423
Единият от двамата основни акционери в ПФК Локомотив Пловдив - Христо Крушарски, обяви, че не приема оставката на Павел Колев като изпълнителен директор. Бизнесменът съобщи три големи новини за "черно-белите“.

Първата е, че той отново има думата в мъжкия състав на клуба.

"След като се върнах, се занимавах с школата и младите ни формации. От вчера обаче пак съм ангажиран с представителния ни тим", поясни пред Блиц Христо Крушарски.  

Втората бомба е свързана именно с Павел Колев, а третата - с Илко Пиргов.

"Казах преди дни, че ако Колев го сърби, да ми каже, за да го почеша. Е, видяхме се и аз правя всичко възможно, за да го задържа, защото той е професионалист и знае как да работи. Павел е пуснал едномесечно предизвестие за напускане. Надявам се да го скъса и хвърли в коша. Мисля, че ще успея да го разубедя, но той е зрял и интелигентен човек и има последната дума.

При положение, че Павел Колев остане на поста си, Локомотив Пловдив ще има и спортен директор. Това ще бъде Илко Пиргов, когото феновете обичат и уважават.

Разберете едно – пушекът в Локото трябва да излиза само от един комин“, категоричен беше Христо Крушарски.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).