Павел Колев напуска Локо, вече е информирал собствениците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
10:02 / 27.07.2023
3741
Павел Колев напуска Локомотив Пловдив! Изпълнителният директор на черно-белите ще си тръгне от "Лаута“ след само два месеца в клуба. Той дойде при "смърфовете" в началото на юни и веднага започна активна работа.

Една от основните причини за решението на Колев е разминавания във вижданията и клубната политика на Локомотив. Идването му съвпадна с преподписването на договора с основния спонсор Winbet и новата екипировка – марка Joma.

Бившият шеф в Левски и БФС вече е подал молба за напускане. До десетина дни се очаква да има развитие по темата. Павел Колев е и делегат на УЕФА за мачове от европейските клубни турнири и националните отбори.

Локомотив Пловдив спечели убедително последния си мач – гостуването на Локомотив София в "Надежда“, с 4:2. Интересното е, че на следващия ден, в понеделник, Павел Колев бе забелязан на обяд в центъра на София с единия от собствениците Христо Крушарски. В популярен ресторант двамата обсъждаха неща около клуба, твърди "Тема спорт". Не е изключено на тази среща Колев да е уведомил Крушарски за намеренията си.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).