Обвиниха Лечков в убийството на бившия шеф на Локо Александър Тасев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
15:48 / 24.06.2010
9614
Общински съветници на Сливен свързаха публично разжалвания кмет и президент на местния клуб Йордан Лечков с убийствата на бившият собственик на Локо Александър Тасев и кмета на Елин Пелин Янко Янков. Скандалните обвинения те направиха в ефир пред екипа на bTV, гостувал в града на Сините камъни.

Общинарите, които са в опозиция на Лечков, нахлуха в кметския кабинет и прекъснаха интервюто на футболния герой от САЩ '94. В отговор той свали микрофона от ризата си и напусна с думите: "Бедна ви е фантазията какво ще стане сега". Съветниците отговориха загадъчно: "Каквото стана с Александър Тасев ли? Каквото стана с кмета на Елин Пелин ли?", след което кабинетът бе напуснат и от заместничката на Лечков - Нели Енергиева, изпълняваща временно кметските му функции.

В тяхно отсъствие общинарите забъркаха градоначалника с убийствата на кмета на Елин Пелин Янко Янков и Александър Тасев. Те го обвиниха, че е имал общи интереси с двамата и заговориха за принудително отнемане на чужд бизнес, но така и не навлязоха в необходимата за подобни случаи конкретика. Отделно от това опозиционерите обявиха, че Лечков е източил милиони от общината.

В крайна сметка страстите бяха успокоени, след което Йордан Лечков се върна в кабинета си, за да довърши интервюто. Той обаче така и не получи въпрос за разясняване на връзките си с разстреляните Янко Янков и Александър Тасев и темата остана отворена.

Лечков потвърди категоричните си намерения да се кандидатира за трети кметски мандат и предрече, че в най-скоро време ще бъде оправдан от съда.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).