Станислав Генчев: Ще имаме петима нови, лично аз съм ги избирал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:09 / 26.06.2023
5250
Треньорът на Ботев (Пловдив) Станислав Генчев каза интересни подробности относно селекцията в отбора. Специалистът говори пред медиите след неофициалния си дебют начело на "канарите", при който отборът му загуби от румънския Университатя (Крайова) с 0:2.

"Няма мач, в който резултатите да не са важни. Това съм казал и на футболистите. Дори и на тренировка, всеки от тях трябва да иска да бъде победител, за да може отборът да играе печеливш футбол. Днес ми хареса старанието на футболистите. Доста неща искаме да променим, малко време работим заедно. Имаше старание, но имаше и много грешки", заяви Генчев.

Правим всичко възможно да усъвършенстваме всеки един детайл в играта, но е изключително важно кога ще се присъединят нови футболисти към отбора. Определено имаме нужда от подсилване във всяка една линия. 

Надявам се през следващата седмица поне пет нови футболисти да се присъединят към нашия отбор. Лично аз съм ги избирал. Нито един футболист няма да подпише договор без аз да го харесам. Един от тези петима футболисти е българин, другите четирима са чужденци", допълни още наставникът на "жълто-черните".

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на треньора!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).