Марин Бакалов: Аз ще съм треньор, Кръстев и Василев почват с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (39)
11:45 / 15.06.2010
8353
Марин Бакалов най-вероятно ще бъде новият старши-треньор на Ботев Пловдив, съобщи самият той пред Plovdiv24.bg. Днес той събра неофициално групичка от 7 футболиста, сред които Васил Василев, Красимир Кръстев и юноши от школите на клуба, с които проведоха кратка тренировка. Очаква се утре да има по-сериозна група, която ще проведе тренировка сутринта.

"Най-вероятно аз ще отговарям за спортно-техническите неща в клуба, нещо като мениджър. В момента, както ще играем във "В" група няма нужда от раздуване на щаба, така че ще мога да съвместявам дейностите и като старши-треньор", заяви Марин Бакалов. Той добави още, че ще бъде назначен и финансов директор. "Това ще е човек, който вече има опит на тази длъжност, но точно кой какъв пост ще заема в ръководството на клуба ще се реши и оповести официално след 19 юни, когато е общото събрание", уточни Бакалов.

Легендата на "канарчетата" добави още, че преговорите за селекция продължават и още от утре бройката футболисти ще се увеличава. Процедурата по отстъпване на правото на участие във "В" група от Металик на Ботев също върви по план.


Виж коментарите (39)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).