Бруно: Раздяла, но не развод! Феновете, които ме харесват, са много повече от тези, които не ме искат

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
22:20 / 23.05.2023
5242
Бруно Балтазар бе доста емоционален в последното си интервю като треньор на Ботев. Португалецът благодари на своите футболисти за отношението към него при загубата от Арда с 1:2 в Кърджали.

Ето какво заяви Балтазар след края на двубоя:

Изиграхме страхотно първо полувреме, бяхме много организирани и не дадохме шанс на Арда. Вкарахме и страхотен гол, но в такива моменти трябва да затвориш мача.

През втората част нещата се промениха. След изравнителното попадение мачът тръгна чисто емоционално в посока, която ние не искахме. След втория гол вече беше невъзможно да реагираме.

Аз знам кой съм и какво мога да правя. Моите футболисти усещат това и реакцията им го доказа. Играчите знаят и какво е отношението ми към тях.

Това е раздяла, но не и развод. Клубът е на първо място. Ръководството мисли какво е най-доброто за Ботев. Аз също знам какво е най-доброто за мен. В крайна сметка си стиснахме ръцете. Обичам Пловдив, живея в този град вече 5 месеца.

Около Ботев има много напрежение и аз очевидно бях една от целите - човек, за когото се говореше много неща. Но в Пловдив има много хора, които ме паресват. Много фенове на Ботев ме спират на улицата и ме поздравяват. Те са повече от тези, които не ме харесват.

Казах на футболистите, че искам да остана с тях до края, но взехме това решение с идеята да се намали напрежението и играчите да бъдат запазени.

Не съжалявам, че поех Ботев. Бях даже изключително развълнуван, когато подписвах договора. Ние сме в тази зона, която искахме да бъдем. Идеята беше да изградя отбор, който да преследва челните места през следващия сезон, но това сега няма как да се получи. Нямам никаква представа кой ще ме замени.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).