Марин Бакалов: Решението на БФС не е приятно, но продължаваме напред

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
19:11 / 03.06.2010
4995
"Решението на БФС не е много приятно, но продължаваме напред да търсим опции за Ботев. Утре ще се съберем Управителния съвет, за да мислим варианти за бъдещето", това заяви председателят на Управителния съвет на Ботев Марин Бакалов за Plovdiv24.bg, след решението на БФС клубът да не получи лиценз за участие в "Б" група.

"Всички се надявахме БФС да удовлетвори молбата на 14 000 души да намери вариант да участваме в "Б" група. За други отбори от "А" и "Б" групите се направиха доста по-големи компромиси, а за нас не се получи, при положение че не искаме нещо незаконно и против правилата", каза още Бакалов.

"Имало е и други такива прецеденти през годините. Ние направихме всичко, което можахме, оставаше решението на БФС да е положително, но не се получи. Не смятам, че това е най-правилното решение за Българския футбол", каза още Бакалов.


Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).