Всички членове на УС на Ботев търсят финансиране

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
12:39 / 12.05.2010
2786
Всички членове на УС възродения Ботев са нагърбени със задачата да търсят финансиране за клуба. Целта на възродителите е да се събере бюджет от малко повече от 1 млн. лева, с който да може да се атакува "А" група, ако тимът успее да стартира от "Б" група.

"Всички провеждаме срещи, търсим спонсори, рекламни договори и др. Това, че сме се срещали с Георги Георгиев в София все още не значи нищо. Тепърва ще има още срещи. Дали той ще вземе пълната власт в клуба, сдружението да се преструктурира в АД и той да има мажоритарен пакет акции не е наше решение. Това се гласува на Общо Събрание на всички членове, които са си платили членския внос", обясниха възродителите на Ботев.

Марин Бакалов уточни, че всеки желаещ, навършил 16 години може като си плати вноската да стане член, да гласува, да бъде избиран на различни постове в Сдружението.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).