Възроденият Ботев ще действа по испански модел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (84)
10:44 / 26.04.2010
12873
Фенклубът на Ботев Пловдив разкри част от идеите, които са приети за сдружението ПФК "Ботев" Пловдив, което ще запази "жълто-черната" традиция в българския футбол, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Сдружението в момента има малко по-малко от 200 члена. Всеки обаче може да влезе в него като член на клуба, като заплати членски внос от 240 лева годишно до края на май за настоящата година.

Така Ботев ще се развива по модел, подобен на този на испанските Реал Мадрид и Барселона, където феновете са членове на клуба и имат глас за важните решения. Сумата за тази година ще се внася еднократно, като от догодина се планира това да се прави на вноски. "Тъй като организацията не е акционерно дружество, никой няма да получава акции", уточняват още от фенклуба. Пълна информация относно сдружението, целите, бюджета и други, ще се даде след съдебната регистрация в началото на месец май.


Виж коментарите (84)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).