Балтазар за Неделев: Няма такъв, който да не може да бъде заменен! Животът продължава!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
17:46 / 04.03.2023
5125
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар логично остана изключително доволен от своя тим при победата над Черно море с 2:1 във Варна. Португалският специалист направи интересен коментар и за преминаването на Тодор Неделев в Лудогорец.

Ето какво каза наставникът на жълто-черните след края на срещата на стадион "Тича“:

Имахме много тежка седмица. Трудна седмица за ръководство, футболисти и щаб. Знаехме, че трябва да се подготвим за много тежък съперник. Винаги е много трудно да се играе тук. Знаехме как да се възползваме от слабите страни на Черно море. Имаше много емоции в тази среща. Щастливи сме, че спечелихме тези три точки. Винаги искаме да вкарваме. Вкарахме в ключови моменти от мача. Това и даваше увереност да продължим добре полувремената. Това беше като шахматен двубой между мен и Илиан Илиев.

Преувеличен жълт картон. Бих искал да го видя още един път. Борихме се много, това беше едно много солидно представяне от наша страна.

В техническо отношение би следвало да кажа, че Неделев е най-добрият в техническо отношение футболист, който съм тренирал. Но като баща и като човек, аз разбирам неговото решение. Той направи своя избор, но и нашият клуб не може да се сравнява с възможностите на Лудогорец. Това, което сега е важно, е бъдещето. Животът продължава. Няма треньори, членове на управителния съвет или някой друг, който да не може да бъде заменен. Продължаваме напред.

Където и да отиваме, срещу когото и да играем, целта е една – да се печели. Бихме могли да погледнем към 7-ото място, защото то може да ни докара до мачове в Европа.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).