Възраждането на Ботев започва от утре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (142)
13:41 / 23.04.2010
15910
Утре ще се направи най-важната крачка за възраждането на Ботев Пловдив без Димитър Христолов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В събота сутринта ще се проведе учредително събрание, на което ще се поставят основите на бъдещата организация, която ще ръководи възродения Ботев. По план новата организация трябва да вземе лиценза на АД-то на Христолов, което е пред фалит, и отбора да продължи да се състезава от "Б" група, ако получи подкрепа от БФС.

Важната среща ще се проведе на закрито, като вътре ще се допуска само със специални покани. След нея ще бъде прочетено кратко съобщение за решенията, които са взети, а официална пресконференция с пълни данни ще се даде след няколко дни. В момента организацията от 16 души - легенди, фенове, общественици и бизнесмени работи само по организационни въпроси и всички слухове за нови треньори, играчи и т.н. спортно-технически постове в отбора са напълно неверни.


Виж коментарите (142)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).