Бареков пак се опита да си направи PR на гърба на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
14:26 / 17.04.2010
8376
Натиреният позорно от bTV екс водещ Николай Бареков се опита да яхне днешната смяна на собствеността на стадион "Христо Ботев" и да си направи жалък PR за сметка на историята и феновете на Ботев.

Без да е канен и желан от никой Бареков се изпъчи до главните действащи лица, но предизвика единствено недоволство и ехидни усмивки от съжаление у политиците и легендите на клуба.

Явно опитите на натиреният журналист да създаде медийна империя се провалят и той се опитва като удавник за сламка да се "закачи" някъде. Красноречиво за западащото му начинание говори фактът, че екипът от журналисти на Бареков започна да оредява, като сред пловдивските среди се шушука, че причината била сериозно разминаване в обещано и давано възнаграждение.

Освен това малцината му останали хора го удариха на кражби на материали от чужди медии, явно неспособни сами да се справят с работата си.

Бареков не се посвени тези дни да афишира и близостта си с медиите на ДПС, което пък засили още повече слуховете, че стартовия капитал на провалилата се барекова медийна империя е именно от майката-чудо Ирен Кръстева и синчето й Делян Пеевски.



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).