ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с драматична загуба от ЦСКА в София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:34 / 27.02.2010Коментари (276)18135
Локо инкасира драматична загуба с 2:3 при гостуването си на ЦСКА в София. Двата отбора изиграха много добър за родните стандарти двубой.
 
"Смърфовете" започнаха по-добре двубоя и в първите десет минути натикаха своите домакини в тяхната половина. "Черно-белите" играеха по-добре, организираха няколко опасни атаки пред Чавдаров, но до чисто голово положение не успяха да стигнат.

Противно на показаното на терена ЦСКА успяха да реализират първи попадение. В 15-та минута Панку стреля, Кирил Акалски изби, топката попадна в Руи Мигел, който от няколко метра на празна врата отбеляза за 1:0.

Този гол пречупи "черно-белите" и те набързо инкасираха още две попадения дело на Руи Мигел и Панку.

Старши-треньорът на Локо Наджи Шенсой тръгна да търси обрат на развоя на събитията, като направи две смени още преди края на първото полувреме. В игра съответно в 32-та и 42-та минути се появиха Здравко Лазаров и Георги Чиликов на местата на Кюмюрджиев и Чипев.

Намерението на Шенсой бе ясно - всичко или нищо. Смените на пожар обаче предизвикаха странни рокади в състава на Локо.

Все пак разместванията дадоха резултат и Локо стигна до едно попадение още преди почивката, дело на Здравко Лазаров от дузпа в 37-та минута.През второто полувреме отново "черно-белите" бяха по-дейни и логично стигнаха до ново намаляване на резултата. В 54-та минута Здравко Лазаров бе изведен добре от Дембеле в наказателното поле на ЦСКА, нахлу от дясно и бе подкосен от Митревски. Съдията нямаше какво друго да отсъди освен втора дузпа и нов жълт картон за защитник. Дузпата бе дадена, но реферът не посмя да довърши работата си и да изгони играча на ЦСКА. Здравко Лазаров застана зад топката и реализира отново за 2:3.

В края на мача "черно-белите" натиснаха и обсадиха наказателното поле на ЦСКА. 10 минути преди края Йордан Тодоров имаше възможност да донесе равенството за Локо, но ударът му от близо бе спасен от вратаря на домакините.

Локо: Кирил Акалски, Кирил Котев, Бенжалюн Юнес, Ангел Йошев, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев (32- Здравко Лазаров), Даксон Да Силва, Йордан Тодоров, Николай Чипев (42- Георги Чиликов), Гара Дембеле, Боян Илиев (70- Евертон Джилио - Том)

Още по темата: общо новини по темата: 19
01.03.2010
01.03.2010
28.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
27.02.2010
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stoqnov71
премахни филтъра

-2
 
 
абе локо как мислите да оставате бе?????с дузпи смо не става.подпреха ви ама си паднахте заслужено.
-5
 
 
))))) голема радост тука бе)))))2 дузпи и станахе отбор)))))смех смех
+5
 
 
БЕШЕ УНИКАЛЕН МАЧ И СТРАХОТНО ЗРЕЛИЩЕ! ЗА НАС КАКВО ДА КАЖА? НЕВЕРОЯТНИ! 2000 ГЪРЛА,ПЕЕЩИ В ЕДНО БЕЗ ДА ИМ ПУКА КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА! ЛИПСВАШЕ МИ ТОВА УСЕЩАНЕ! АБЕ.....,СТРАХОТНО! ОБНАДЕЖДЕН СЪМ МНОГО ЗА БЪДЕЩЕТО НА ОТБОРА! ДНЕС СЕ ВИДЯ ЧЕ ИМАМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ОТБОР КОЙТО ОБАЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СРАБОТИ! ДО ПЪРВИЯ ГОЛ,ТАКОВА СМАЗВАНЕ НА ЧОРБАТА ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НЕ БЯХ ВИЖДАЛ! ПОСЛЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ ГРЕШКИ В ЗАЩИТА,УЧУДВАЩО СЛАБ АКАЛСКИ И ЧОРБАЧИТЕ ОТ 3 ПОЛОЖЕНИЯ НИ НАКАЗАХА 3 ПЪТИ! ПОСЛЕ,СЛЕД КАТО ТРЕНЬОРА ВЪРНА НА ОБИЧАЙНИТЕ ИМ МЕСТА,ДАКСОН И ДАНЧО ТОДОРОВ ОТБОРА ПРЕЗ ВТОРАТА ЧАС ПОКАЗА ЗАВИДНА ИГРА И САМО ИДИОТСКИЯ СЪДИЯ И СТРАХОТНИЯ ВРАТАР НА ЦСКА ПРЕДОТВРАТИХА РАВНИЯ А ЗАЩО НЕ И ОБРАТА! УЧУДЕН СЪМ НА НАГЛОСТТА И КРЕТЕНИЯТА ОТ СТРАНА НА ЧЕРВЕНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ И ФУТБОЛИСТИ,КОИТО ДАЖЕ НЕ БИЛИ ДОВОЛНИ ОТ СЪДИЯТА?????! АКО СЪДИЯТА БЕШЕ СВИРИЛ КАКТО ТРЯБВА,ТОЗИ МАЧ,НЯМАШЕ ДА ГО ЗАГУБИМ!.....НО ВСИЧКО Е МИНАЛО И КАКВОТО И ДА СИ ГОВОРИМ...,НЯМА СМИСЪЛ! СЕГА СЛЕДВА МОЖЕБИ НАЙ-ВАЖНИЯ НИ МАЧ ЗА СЕЗОНА С ЧЕРНОМОРЕЦ,КОЙТО ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИМ НА ВСЯКА ЦЕНА! МИСЛИМ САМО ЗА НЕГО И ВСИКИ В НЕДЕЛЯ НА ЛАУТА!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: