ЦСКА купи четиримата от Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
12:58 / 17.12.2005
1699
ЦСКА купи четирима играчи на Локо (Пд), съобщи собственикът на пловдивския клуб Емил Наков, цитиран от радио "Гонг". Това са Даниел Георгиев, Александър Тунчев, Кирил Котев и Георги Илиев. "Към днешна дата те вече са собственост на ЦСКА. Преговорите за трансферите между двете ръководства приключиха успешно", заяви Наков. Четиримата футболисти ще започнат подготовка с новия си отбор след Нова година.

Мжедувременно в-к "Сега" обяви, че червените може да се опитат да привлекат още един играч от пловдивските "железничари". Става въпрос за десният бек Владимир Иванов- Фугата. Според информацията Миодраг Йешич е настоял за привличането на опитен защитник, който да стабилизира отбраната на "армейците". 33-годишният Иванов беше постигнал принципна уговорка с бившия си тим Локомотив (Сф), но сега офертата от 30-кратните шампиони променя ситуацията. Очаква се до седмица да стане ясно бъдещето на Фугата.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).