Валентич: Завръщането ни на стадион "Христо Ботев" би било страхотно

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
20:13 / 19.05.2022
4998
Треньорът на Ботев (Пд) Азрудин Валентич заяви след нулевото равенство срещу ЦСКА-София, че класирането в баража за Европа е било заслужено за неговия тим. Босненецът за пореден път каза, че иска отборът му да играе по-добре на чужд терен.

Ето какво обяви наставникът на Ботев след края на мача на стадион "Българска армия":

Очаквах да играем без напрежение, без всичките тези нерви. Ситуацията бе деликатна за ЦСКА и това се отрази на моя отбор. Най-вече в първите 5-6 минути. Още тогава можехме да загубим мача. Аз искам отборът ми да стигне следващото ниво и да се изкачва в своето развитие. Това е дълъг процес, но ако искаме да играем в Европа, трябва да се представяме много по-добре.

Дойдохме тук, за да спечелим, но в крайна сметка равенството ни е достатъчно. Мисля, че заслужено стигнахме до този плейоф за Европа. Имам много футболисти, които висят с картони и затова трябваше да съхраня някои от тях.

Няма значение кой ще е съперникът ни на баража. Това не зависи от мен. Ние ще сме домакини, а пред нашата публика сме доста силни.

Завръщането на нашия стадион "Христо Ботев“ би било страхотно. Аз пак ще ви кажа, че искам отборът ми да играе по-добре като гост.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).