ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
"Слуга на народа" с Володомир Зеленски тръгва по българския ефир
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:32 / 06.04.2022Коментари (1)2195
©
Нова Броудкастинг Груп е единствената българска медийна компания, която придоби правата за телевизионно излъчване на сериала и филма "Слуга на народа“, с които Володомир Зеленски успя да спечели президентските избори в Украйна през 2019 г.

От 18 април комедийната поредица, превърналa се в истинска сензация, ще може да бъде проследена от българската аудитория всяка делнична вечер в 23:30 ч. по NOVA.

Какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент? Сериалът "Слуга на народа“ дава отговор на този въпрос и поставя началото на истинската политическа кариера на създателя му Володимир Зеленски. В политическата сатира той се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си. Гневът му привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Василий не желае да се променя – иска да остане същият – да живее в собствения си апартамент, заедно с родителите си; да взема пари назаем от приятели в края на месеца и да ходи на работа с колело. Как ще се справи с огромните очаквания не само на нацията, но и на семейството и приятелите си Голобородко? Ще успеят ли тъмните сили на властта да променят този честен и скромен човек или Василий ще оцелее в битката срещу институционалната корупция?

"Слуга на народа“ е повече от комедиен сериал и ще предложи на българските зрители един различен, забавен и остроумен поглед върху реалност, в която животът повтаря изкуството. Политическата сатира представя Володимир Зеленски в другото му амплоа – на актьор и продуцент. След огромния успех на сериала, той е избран за държавен глава на Украйна, въпреки че няма никакъв политически опит. Точно както се случва и с героя му в сериала.

Очаквайте телевизионния сериал "Слуга на народа“ от 18 април в 23:30 ч. по NOVA, както и филма, базиран на неговия сюжет в телевизионната програма на Нова Броудкастинг Груп.                   

Информация за телевизионния сериал "Слуга на народа“

"Слуга на народа“ е сериал, в който политиката никога не е била толкова забавна. Телевизионната поредица има огромен успех в Украйна, където е сред най-гледаните сериали за 2015 година. Освен продажби извън Украйна, форматът е реализиран в други страни по света. Вторият сезон на комедийната поредица "От любов до импийчмънт“ излиза в края на 2017 година, а през 2019 г. е представен и третият сезон на култовата телевизионна продукция – "Избор“.

"Слуга на народа" печели наградата "Голд Реми" за "Телевизионна комедия" на WorldFest 2016 в Хюстън. На Световния медиен фестивал в Хамбург продукцията е отличена със Сребърна награда. "Слуга на народа" е и финалист на Международните награди за драма в Сеул през 2016 година.

Информация за филма "Слуга на народа 2“

"Слуга на народа 2" е украинска политическа комедия от 2016 година, базирана на телевизионния сериал на Володимир Зеленски, продуциран и дистрибутиран от "Квартал 95 Студио", които са продуценти и на поредицата. Режисьор на филма е Алексей Кирюшченко. Главната роля се изпълнява от самия Зеленски, който отново се изявява в ролята на президента Василий Голобородко и е и продуцент на лентата, заедно със Сергей Шефир, Борис Шефир, Андрей Яковлев и Алексей Кирющенко. Във филма участват още Станислав Боклан, Евгений Кошевой, Дмитрий Лаленков, Владимир Горянски и други.

Действието в игралния филм се развива след събитията от първия сезон и проследява опитите на Голобородко да се пребори с инфлацията в родината си, отчасти с помощта на финансова помощ от МВФ. Помощта идва с условие да бъдат извършени някои реформи, но усилията на Голобородко да ги прокара са саботирани от група олигарси, които използват влиянието си във Върховната рада, за да попречат на плановете му. За да се пребори с олигарсите, Голобородко се съюзява с бившия премиер Юрий Иванович Чуйко, за когото по-рано е помогнал да бъде изпратен в затвора.


Още по темата: общо новини по темата: 3974
16.12.2022 »
30.09.2022 »
24.09.2022 »
21.09.2022 »
18.07.2022 »
16.07.2022 »
предишна страница [ 1/663 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.04.2022 г.
0
 
 
Не, благодаря! Достатъчни са ми, когато ги дават по "новините"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: