Нов треньор ще помага на Азрудин Валентич в Ботев

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:46 / 13.06.2021
7168
Нов специалист влиза в треньорския щаб на Ботев (Пловдив) и ще помага на наставника Азрудин Валентич. Става дума да Дилян Илиев, който ще се занимава с вратарите на жълто-черните. През миналия сезон добричлията работеше в завърналия се в елита Пирин (Благоевград).

В продължение на 5 години Илиев е работил в нискоразредни германски отбори, преминал е през Обернюланд, Ерцгебирге Ауе, Кемниц, Фрайбургер и Халешер, информира dsport. През 2018 година той работи в спортния център Кайзерау в програмата за развитие на млади и талантливи вратари в националните гарнитури от U15 до U21 на Германия.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че до момента треньор на вратарите в Ботев (Пд) беше Михаил Ролев.

Дилян Илиев е юноша на Добруджа, а през годините е играл за Сейнт Труиден, Обернюланд, Ерцгебирге Ауе, Кемниц, Фрайбургер. През лятото на 2008 година изкара пробен период в Левски. Изиграл е 21 срещи за юношеския и младежкия национален отбор на България.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).