Сашо Станков с много груба атака към Крушарски, феновете на Локо обаче го почнаха

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:48 / 06.06.2021
9472
Бившият треньор на Локомотив Пловдив по време на управлението на Коко Динев - Александър Станков, отправи доста груба атака срещу собственика на черно-белите Христо Крушарски, видя Plovdiv24.bg. Любопитното в случая е, че самият Станков работи по-късно на "Лаута" и като съветник по спортно-техническите въпроси именно на Крушарски.

"Има хора (селяндури), които до вчера са били на магаре. Днес са яхнали кон и започват да си мислят, че са измислили Мерцедеса. Сега разбрахте ли кого визирах? Президентът Крушарски", написа Александър Станков в личния си профил във Фейсбук.

Думите му най-вероятно са предизвикани от изказване на Христо Крушарски по-рано днес, когато шефът на Локомотив не се изказа ласкаво за сина на Станков, който дълги години работи в международния отдел на БФС, а сега е част от екипа на Димитър Бербатов при кандидатурата му за президент на БФС.

"Има хора във футболния съюз, дори в екипа на Бербатов, които 8 години са били в БФС. Къде са били досега? Какво са правили досега? Едни младежи - англичани, които дойдоха при нас, не успяхме да ги регистрираме", каза по-рано Христо Крушарски.

Изказването на Сашо Станков обаче предизвика вълна от недоволство сред фенове на Локомотив Пловдив, които на свой ред защитиха бизнесмена и отправиха упреци към самия Станков.

Ето част от коментарите на недоволни привърженици под коментара на Станков:

Уточнявам, че Крушарски не искам да го защитавам, ама ти като си цъкаше 1x2 при Коко и си взе заплатите за престоя в клуба втори път във фенското управление, какъв си и какъв си бил? Мисля, че отговорът никак няма да ти хареса...

А за некадърния ти син, който не си свърши работата, защо не коментираш? Двама супер играчи не ни картотекираха заради него и защо - защото не си върши работата за това! А ти като взимаше заплата при Крушарски, не каза нищо, а?

Казано от вашата уста звучи нелепо и някак смешно.... само, че тоя, който споменаваш, сложи в малкия си джоб всички прехвалени специалисти.

Сашко, Сашко, ако не беше баща ти, футбол нямаше да помиришеш. Видяхме те що за стока си. И в Китай те видяха. Защо никой никъде не те кани? Щото си разкрит. И синчето и него бутате, да попитам - може да е много кадърно, но ако не беше с тази фамилия, щеше ли да е в БФС? Не става цял живот с връзки, работа трябва. И акъл. А с трансферите на англичаните така се ос*а, че чак рева по телефона пред Гонзо. Със сълзи. Иначе имал 8 дипломи и грамоти. Аре моля ви се, взимайте си фамилията и у лево!


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).