Алмейда категорично отказва нов договор с Локо, изборът му е ясен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:02 / 15.01.2021
5761
ЦСКА-София ще привлече Диниш Алмейда след края на сезона. 25-годишният централен защитник, който вчера се разписа в първата контрола на Локо (Пд) за годината, ще премине като свободен агент на "Армията" през лятото. 

Договорът му с черно-белите изтича и той категорично е отказал да го поднови, въпреки че още преди месец му е било отправено предложение за удължаване на контракта с подобрени условия. Алмейда се представи много силно в Локомотив през изминалата 2020 година. Неслучайно мнозина специалисти го определят за най-класния централен бранител в първенството. 

От ЦСКА-София са преценили че няма смисъл да плащат трансферна сума на Локомотив сега, тъй като в момента се обиграва триото Антов-Матей-Занев, което под ръководството на Бруно Акрапович стабилизира значително представянето си. 

В най-голяма степен това важи за нидерландеца, който при Стамен Белчев бе, меко казано, неубедителен, пише "Тема спорт". Алмейда вече е отлично адаптиран към българското първенство и в ЦСКА-София няма да му е нужен период за приспособяване. От него ще се изисква това, което е правил и в Локо под ръководството на Акрапович.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).