Рилски орли грабнаха бронзовите медали в турнира "Пловдив 2020"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:32 / 30.11.2020
1720
Отборът на Рилски орли спечели бронзовите медали в дебютното издание на любителския шампионат по волейбол за смесени отбори "Пловдив 2020". надпреварата се провежда в различни зали в града по идея и организация на Атанас Карачански.

В малкия финал Рилски орли победиха с 3:2 гейма тима на Weekend&Chill. Срещата протече доста спокойно, с оглед лекото напрежение, което имаше между двата тима след двубоя им през редовния сезон, като това се дължеше на това, че тогава и двата тима бяха без загуба. Двубоят бе равностоен, а адмирации и за двата тима за коректния мач, нещо което напълно приляга на красив и интелигентен спорт, какъвто е волейболът.

Преди това в полуфиналите Weekend&Chill отстъпи на Машините с 0:3, а Рилски орли бяха елиминирани от Гъзетата. По този начин в надпреварата остана да се изиграе най-важният мач, а именно финалът между тимовете на Гъзетата и Машините, който по всяка вероятност, ще бъде този уикенд.

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).