Отборът на Машините посвети победа на болна съотборничка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
12:31 / 23.11.2020
2067
Изиграха се плейофите за участие във финалната четворка от дебютното издание на любителския шампионат по волейбол за смесени отбори - "Пловдив 2020".

Отборът на Машините победи MatN с 3:2 гейма (22:25, 25:21, 16:25, 25:23, 15:5) и се присъединява към тимовете на Weekend&Chill и "Рилски орли" във финалната четворка.

Интересен момент се получи в двубоя между Машините и MatN. Дамското присъствие в Машините - Нели, е с гнойна ангина и нямаше как да играе в двубоя. След дискусия се взе решение Машините да играят с петима състезатели.

"Беше много труден мач. Целият отбор посвещава победата на НЕЛИ", заявиха след края на срещата от Машините.

В другия плейоф всички очакваха от Гъзетата, че ще затворят лесно срещата си срещу другите младежи в надпреварата - Орел, Рак и Щука. Много труден двубой, завършил при резултат 3:1. Гъзетата трябваше да се потрудят доста за своята победа. 

Техните опоненти играха много добре, като Таня Трендафилова показа, защо бе избрана за Ladies MVP на редовния сезон и на няколко пъти успя да парира удари на високия 205-сантиметра Валери Колев, най-добър център в основата схема. 

Разпределителят на Гъзетата Виктор Узунов за пореден път показа своето хладнокръвие и тушираше всички излишни емоции и напрежение в съотборниците му, иманно заради тези свои лидери качества в ключови моменти, той е носител на наградата за Fair play на редовния сезон. 

"Шапки долу пред младежите от MatN и Орел, Рак и Щука. Очакваме ги отново и вярвам, че на пролетното издание през март, ще са още по - силни", завършва своя обзор на случилото се организиторът на шампионата Атанас Карачански.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).