Левичар от Франция е първият полуфиналист на Sofia Open

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:01 / 12.11.2020
890
Поставеният под №5 в основната схема Адриан Манарино се класира за полуфиналите на тенис турнира Sofia Open 2020. В първи мач от четвъртфиналите левичарят от Франция се наложи в 3 сета над Раду Албот - в отделните части 6:2, 1:6, 6:3. С тотално надмощие двамата си размениха по един сет, а във финалната трета част Манарино успя да направи ранен пробив, който съхрани до края. Това беше първи сблъсък между французина и молдовеца.

С успеха Манарино за първи път в кариерата си достигна до финалното каре в София. Негов следващ съперник ще бъде победителят от срещата Алекс Де Минор (Австралия, №3) – Яник Синер (Италия). При нов успех французинът ще се класира за финал на АТП турнир за 11-ти път в кариерата си.

"Беше дълга година, в която нямахме много турнири за участие, но за сметка на това хвърлихме много усилия в подготовка. Сигурен съм, че всички се чувстват уморени в края на сезона“, каза Манарино на виртуалната пресконференция след двубоя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).