Жена пострада леко при пътен инцидент край пловдивско село

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:18 / 23.07.2016
2138
Катастрофа между селата Ръжево Конаре и Главатар. Около 19.30 часа вчера в РУ Труд е бил получен сигнал за пътно - транспортното произшествие. Пристигналият на място автопатрул установил, че лек автомобил "Опел", управляван от 33-годишен мъж от село Долна махала, предприема изпреварване на лек автомобил "Фиат", като по време на изпреварването вторият автомобил изменя посоката си на движение, навлиза в лентата за насрещно движение и двата автомобила се сблъскват. 

В резултата на ударя, "Фиат"-а излиза извън пътното платно. Пострадала без опасност за живота е 29-годишна пловдивчанка, шофирала "Фиат"-а, тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Няма данни за употреба на алкохол от водачите. По късно вечерта, на тел. 112 е бил получен сигнал за лице, пострадало от катастрофа. Установило се, че това е било младо момиче, пътничка в "Опел"-а. Работата по случая продължават служители на РУ Хисар.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).