Задържаха дрогиран шофьор, блъснал патрулка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:56 / 14.02.2017
4525
Дрогиран шофьор попадна в ареста, след като управляваното от него БМВ се блъсна в патрулка. Инцидентът става вчера около 9 часа по пътя Смолян-Пловдив, на един километър от бензиностанция, преди Чепеларе. Тогава 28 - годишен мъж настъпил сериозно педала на газта, но не успял да овладее мощният автомобил и се забил в насрещно движещият се патрулен автомобил на РУ - Чепеларе. 

Щетите по колите са сериозни, но няма пострадали пътници. Дошлите на място пътни полицаи полицаи веднага се усъмнили в адекватността на мъжа от Стара Загора и го тествали за алкохол и наркотици. Дрегерът отчел, че има наличие на наркотици в кръвта на Д.М., като пробата реагирала на кокаин. 28 - годишният мъж е задържан за срок до 24 часа в РУ-Чепеларе и срещу него е образувано незабавно производство.

"Колегите са ползвали обезопасителни колани и няма пострадали. Водачът на служебния автомобил, също е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни", коментира говорителката на смолянската полиция Цветелина Черкезова, цитирана от "Дарик".


Виж коментарите (2)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).