Възстановяват влаковете в участъка София – Копривщица – Карлово

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:28 / 23.08.2016
1791
От утре (24-и август) се възстановява движението на осем пътнически влака, които се движат в железопътния участък София - Копривщица - Карлово. Поради системен недостиг на локомотиви бяха направени промени в движението на някои пътнически влакове, като в посочения участък транспортното обслужване за клиентите на националния железопътен превозвач се извършва с автобуси.

Оптималното използване на наличните локомотиви налага ангажирането на алтернативен транспорт единствено за два пътнически влака, движещи се в посочения участък. Превозът с автобус на пътниците по целия маршрут на влаковете ще продължи до 15-и септември за следните влакове:

• Пътнически влак № 30211, който се движи по маршрута Златица - Карлово;
• Пътнически влак № 30114, който се движи по маршрута Карлово - София.

Припомняме, че "БДЖ - Пътнически превози" ЕООД се ангажира със спешни ремонти на локомотивния си парк, гарантиращи безпроблемното спазване на разписанията от 15-и септември 2016 г. За тази цел транспортното дружество изпълнява план за действие, който осигурява срочния ремонт на необходимите локомотиви в рамките на следващите седмици.

Поради предварителното възстановяване на някои от ремонтираните локомотиви, движението на осем пътнически влака в участък София - Копривщица - Карлово ще бъде възстановено три седмици преди първоначално определения срок до 15-и септември.

Подробна информация за въведените промени пътниците могат да получат от гишетата "Информация" и билетните каси в най-близката гара, на националния информационен телефон 0700 10 200 или на официалната интернет страница www.bdz.bg.


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
В Пловдивска област започна изграждането на най-новия православен...
Продават апетитен имот с къща на два етажа в Пловдивско
21-годишно момче е загиналият в тежкото меле на АМ "Тракия"
Млад мъж загина при тежка катастрофа на АМ "Тракия", пожарната е ...
За над 1 млн. лева продават голяма и известна фабрика в Пловдивск...
Акция на ГДБОП в област Пловдив


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).