Ужас край Пловдив! Разгонен 13-годишен ученик се гаври сексуално с учителка!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
16:23 / 23.01.2018
47893
13-годишният К. Т. е ученикът, който се е гаврил в неделя с 55-годишната пенсионерка в гората над хисарското село Старосел, научи "Блиц" от свои източници. Жертвата пасяла овцете си в местност над селото, близо до гора. Жената е пенсионирана учителка, преподавала е и на тийнейджъра. Около 15.30. часа момчето минало с колелото си покрай стадото, видяло възрастната жена и й казало, че наблизо в гората имало труп на животно, вероятно от нейното стадо.

Когато двамата отишли да проверят какво става, ученикът повалил на земята учителката, поискал да осъществи полов акт с нея. Тя се развикала, той ѝ нанесъл няколко удара по лицето, хапал я по тялото. Жената е освидетелствана в Съдебна медицина Пловдив. Изнасилване не е имало, но момчето е удовлетворило сексуалните си нужди. След това малкият развратник заплашил жената да мълчи, иначе щял да я убие. Избягал, а жертвата подала сигнал в полицията. 

К.Т. бил прибран веднага, пред инспектор от Детска педагогическа стая е признал за гнусното си престъпление. Със случая се занимава Районна прокуратура Пловдив. След това с момчето ще работи Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. К.Т. не арестуван, защото е малолетен. Въпреки крехката си възраст, той има вече 4 криминални прояви. 

Сред тях са кражба на 150 лева от местна жена, други кражби, чупене на пейки, хулигански прояви. Момчето има брат и сестра, но само той е проблемен в семейството. В 7 клас е, бил е изгонен от едно училище, сега учи в друго. Бащата живее в Пловдив, майката е в Старосел, но не може да се оправя с безумното поведение на сина си.

Виж коментарите (15)
Още новини от Регионални новини:
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област
Колата на починалия при пожар Къчно Жилов спасява друго семейство...
Спряха връщането на славата на емблематичен спа курорт в Пловдивс...
Протестиращи блокираха Околовръстното на Пловдив: Ще ни уморят с ...
Фермер от Пловдивско: В България скоро няма да има мляко
Преобразяват пловдивски села


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).