Трима ранени след ПТП и навлизане в насрещното

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:48 / 15.07.2016
1712
Вчера около 06.55 ч. в Мадан на ул. "Обединение" лек автомобил "Опел Зафира" със смолянска регистрация, управляван от 35-годишния З.С.Д. от с.Ловци, общ. Мадан, при движение с несъобразена скорост навлиза в насрещното платно за движение и се удря в насрещно движещия се лек автомобил "Сеат Ибиза" също със смолянска регистрация, управляван от 45-годишната Е.А.Ч. от Мадан. 

При произшествието няма убити участници в движението. Пострадали са Е.А.Ч., който е получила контузия на гръден кош, фрактура на три ребра, контузия на дясна лакетна става и множество охлузни рани по тялото, и пътуващата в автомобила 29-годишна жена, която е с комоцио, травма и хематом на в на лява подбедрица. 

Ранен е и водачът на лекия автомобил "Опел Зафира", който е получил комоцио, подкожен хематом в областта на челото и охлузни рани по тялото. Тримата ранени са без опасност за живота. Използвали са обезопасителни колани. 

Екип на РСПБЗН-Мадан са извършили обезопасяване на автомобилите, изваждане и пренасяне на пострадалите до специализирания медицински автомобил. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ - Мадан. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство за установяване причината за катастрофата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Най-вкусното събитие у нас се открива днес недалеч от Пловдив
Мъж отглежда банани в село до Пловдив
Чисто нова улица в пловдивско село
Шофьор: Живея втори живот
Проекти за над 14 милиона лева в община Хисаря
Големи изкушения в богато пловдивско село


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).