Трагедия! Пловдивчанин премаза с колата си паднал на пътя човек в Бяга

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
13:05 / 28.11.2019
7346
Възрастен мъж е починал при пътен инцидент в брациговското село Бяга. Сигнал за случилото се е бил получен вчера малко пред 11.00ч. в РУ-Пещера. 44-годишният К.Г. от Пловдив управлявал лек автомобил "Фолксваген“ по улиците на селото. На кръстовище по време на завой мъжът не видял падналия на пътното платно 75-годишен жител на селото Т.Г. Така автомобилът преминал буквално през пенсионера.

На мястото са пристигнали незабавно екипи на "Спешна помощ“, местния полицейски участък и РУ-Пещера. Пострадалият е транспортиран към МБАЛ-Пазарджик, но за съжаление въпреки усилията на спешните медици още по пътя е починал. На мястото е извършен оглед от дежурна група при полицейското управление в Пещера. Пробите за употреба на алкохол и наркотични вещества на шофьора са отрицателни. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа, а за случилото се е уведомен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Работата по случая продължава, води се дознание.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място
Скандал в БСП заради листата за изборите в Пловдив-област


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).