Този мъж от Асеновград хич не си поплюва, законите при него не важат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:42 / 03.08.2017
4234
Мъж от Асеновград е в ареста заради наркотици. Във вторник служителите на реда спрели за проверка лек автомобил "Опел" с 37-годишен криминално проявен водач. Справка в полицейските регистри показала, че мъжът е седнал зад волана с отнета шофьорска книжка в рамките на едногодишно административно наказание. 

Допълнително с драг чек било установено, че е под въздействието на наркотични вещества. При последвало претърсване в колата, на адреса му в града и ползван от него имот в село Новаково разследващите открили и иззели над 229 грама марихуана, 16 насаждения от рода на конопа, мелничка и две електронни везни. Извършителят е отведен за срок до 24 часа в полицията. 

След доклад на случая в районната прокуратура, задържането му било удължено до 72 часа. Работата продължава разследващ полицай от РУ - Асеновград.

Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Камион помля служебния автомобил на кмета на Кричим
МВР Пловдив: Петима мъже и жена са заподозрени за кражба на 360 к...
Няма открит нелегален алкохол в изба "Дядо Пламен"
Спряха строителството на новия мост над река Марица
За близо 1,4 млн. лева продават апетитна фабрика за производство ...
Рибната църква в Асеновград - едно уникално място


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).