Тежка катастрофа на магистралата край Пазарджик, двама са ранени

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:49 / 11.11.2016
15114
Микробус, движещ се в посока Пловдив, е катастрофирал в района на 91 км на АМ "Тракия". Това съобщи говорителят на ОДМВР Пазарджик Мирослав Стоянов. Шофьорът е изгубил управление и се е ударил в средната мантинела. Пътуващият до шофьора мъж е изхвърчал от микробуса, а шофьорът е затиснат в превозното средство. Водачът е в тежко състояние, но е контактен.

В момента в района на катастрофата има екип на "Пожарна безопасност и защита на населението", който разрязва микробуса, за да извади шофьор, и екип на Спешна помощ, който преглежда изхвърчалия пътник.

Движението в района е затруднено и в двете посоки, тъй като катастрофата е в средна пътна лента. Магистралата не е затворена, но с оглед натоварения трафик препоръката е да се преминава с повишено внимание и съобразена скорост. Екипи на пътна полиция регулират трафика и се грижат за безопасността при преминава.

Източник: радио "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Регионални новини:
Арестуваха двама още преди да успеят да пласират кражбата
43-годишна шофьорка сътвори гафа на седмицата
След сигналите за насилие във Велинград, прокуратурата се задейст...
Кметът на наводнено село в Карловско: Страхът присъства
Община Карлово настоявала за "спешна" среща с правителството и от...
Родопската теснолинейка е уникална атракция, може да се заснеме в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).